Vi søker fysioterapeut

En av våre privatpraktiserende fysioterapeuter slutter, og vi søker riktig person til å overta. Du jobber som selvstendig næringsdrivende (leieforhold), men tar over etter en fysioterapeut med godt etablert pasientliste.

Du må kunne jobbe med både benkebehandling og i treningsalen. Hos oss får du jobbe med stort sett alle pasientgrupper.

VI KAN TILBY:

  • Avtaler med flere forsikringsselskaper og bedrifter.
  • Mulighet til å overta godt etablerte fysiogrupper, starte opp egne grupper etter interesse, eller en kombinasjon av disse.
  • Mulighet til å bygge opp praksisen din som del av en etablert og velfungerende klinikk.
  • Verdens beste kollegaer og et trivelig arbeidsmiljø hvor vi utveksler erfaringer og støtter hverandre i arbeidet med å drive egen praksis.
  • Særdeles konkurransedyktige leiebetingelser.

Oppstart senest 1. Juli 2022, men med muligheter for tidligere oppstart da vi ser at vi har stort behov for flere fysioterapeuter. 

OM GRENLAND HELSESENTER:
Klinikken vår ble etablert i 2015, og består i dag av fysioterapeuter, kiropraktor, akupunktør, manuellterapeut, muskelterapeut og personlig trener. Vi jobber ofte tverrfaglig og setter dette høyt.

Du finner oss i Melkeveien 13 ved Porsbanen i Porsgrunn. Lokalene ligger i 1. etasje med moderne lokaler, felles venterom, treningsal og 6 store behandlingsrom.

Hvis dette høres interessant ut, send oss en mail til Marius@grenlandhelsesenter.no med CV og litt informasjon om deg selv.

Søknadsfrist: Snarest