Personlig trening

En Personlig Trener (PT) skreddersyr treningen etter dine målsetninger. Enten din målsetning er å bli sterkere, øke utholdenhet, gå ned eller opp i vekt, eller bare å komme i generelt bedre form, kan en PT være aktuelt.

Hvem passer PT for?

Personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå og ferdigheter, god eller dårlig form, tidligere treningserfaring eller ikke. Med en av oss som PT kan du føle deg trygg på at våre treningsprinsipper er basert på faglig forankrede kunnskaper.

Hvordan foregår en PT-time?

Helt i starten av en periode med PT vil man ha en samtale hvor du og din trener gjennomgår målsetning, tidligere treningserfaring, hvor ofte du kan trene, hva du liker å trene m.m.

Basert på denne samtalen legger  vi  opp et treningsopplegg som tilpasset deg og dine målsetninger. Treningsprogrammet ditt skal være både effektivt og motiverende. Med en PT har du en treningspartner som er 100 % fokusert på deg og sørger for at du gjør de riktige tingene til enhver tid. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bruke din PT, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Uansett ønsker vi at du skal bli fornøyd og vil dermed sørge for at ting gjennomføres og løses optimalt enten det gjelder trening eller kosthold.

En periode med Personlig Trener er ideelt for deg som ønsker:

Motivasjon for å trene

En sunnere kropp

Varig vektreduksjon

Mer overskudd i hverdagen

Å lære mer om hvordan en skal trene og hvordan kroppen fungerer

Tilrettelagt trening ved skade/sykdom

Bedre resultat av treningen

Raskere fremgang

Alle våre personlig trenere har minst NIH sin personlig trener utdanning eller mer. Dette er ett minstekrav for å få være tilknyttet til Grenland Helsesenter.

Hos oss jobber Kine som personlig trener.