Ingrid

Jobber som: Akupunktør

Utdannet når/hvor: Vernepleier fra 1999, Utdannet innen Tradisjonell Kinesisk Medisin ved Neijingskolen i Norge i 2012. 3-årig deltidsutdanning.

Kontaktinfo: Tlf 41507348

Spesielt interessert i: Helhetlig tilnærming – hvordan kropp og sinn henger sammen. Hvordan gamle følelser setter seg i kroppen og gir plager. Det hodet glemmer – husker kroppen. Ellers glad i alle pasienter som kommer, fordi jeg får de aller beste pasientene 🙂

Fortell litt om deg selv: Jeg elsker å praktisere akupunktur og å videreføre denne gamle, orientalske tradisjonen. Akupunktur er en behandlingsform innen Tradisjonell Kinesisk Medisin som har eksistert i mer enn 5000 år, og som er et av verdens eldste behandlingsprinsipper.

Akupunktur brukes for å behandle ulike plager og sykdommer, og man forsøker å behandle årsaken til problemet og ikke bare symptomet. Akupunktur kan rettes mot ulike plan, slik at behandlingen kan omfatte både det fysiske, psykiske og det spirituelle.

En akupunkturbehandling vil få kroppen selv til å fornye og gjenopprette organismens naturlige tilstand – som er å være frisk. Velkommen til behandling på Grenland Helsesenter.